VACATURES

Functie: EPB verslaggever

Wij wensen ons team te versterken met een enthousiaste kracht die zelfstandig kan werken, en die interesse heeft in de bouwfysica van gebouwen van alle soort en omvang.

 

Als EPB-verslaggever ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de bouwprojecten. Je neemt eerst de wensen van de bouwheer waar en vangt daarna aan met de EPB studie. Er wordt een rapport gemaakt van berekende situatie en van de bekomen resultaten. In dit rapport en aansluitend ook in een overleg, adviseer je de bouwheer en de architect hoe aan de eisen en aan de eerder vermelde wensen kan worden voldaan op een duurzame en economisch verantwoorde manier. Je volgt de uitvoering van de bouwprojecten op en verzorgt ten slotte ook de EPB-aangifte.

 

De EPB regelgeving en de daarbij horende normeringen en specificatie documenten, zijn nog in volle evolutie. Ook de fabrikanten van isolatiematerialen en technieken blijven verder innoveren met nieuwe producten. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte blijven van dit alles. Daarom investeren wij voortdurend in de nodige opleiding, informatievergaderingen en beursbezoeken. Je kennis zal bij ons niet beperkt blijven tot wat je nu reeds weet, maar zal mee evolueren in de tijd!

 

Wij zien alvast uit naar jouw sollicitatie!

 

 

Gewenste vaardigheden en deskundigheid

bachelor of master in de bouwkunde, architectuur of topografie

zelfstandig werken

communicatief sterk

inzicht en interesse in bouwfysica

ervaring met SketchUp of gelijkaardige 3D software is een pluspunt

Interesse in deze vacature?

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen contact op met u!

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Interesse in deze vacature? Neem dan snel contact op met zaakvoerder Steven Veryser en kom ons enthousiast team ondersteunen in zijn verdere groei!

 All Rights Reserved. Design by c'mon sense.

VEILIGHEIDSCOƖRDINATIE

EPB-VERSLAGGEVING

THERMOGRAFIE

CONTACT